EDUKACE ON-LINE 2020: Nutriční příprava na Vánoce s Mgr. Anetou Sadílkovou, nutriční terapeutkou III. interní kliniky VFN

Edukace online 2020 je projektem pacientské organizace PaciMed ( http://www.pacimed.cz), který finančně podpořila firma Novo Nordisk (www.novonordisk.cz).

Jedná se o 8 + 1 edukací on-line, které proběhnou v listopadu a prosinci 2020 s bezplatným přístupem pro pacienty, kteří se potýkají s obezitou, cukrovkou nebo kardiovaskulárním onemocněním. Přístup mají také rodinní příslušníci či ti, kteří se o tuto problematiku zajímají. Díky tomu, že budou edukace on-line probíhat na konci roku, jsou příhodně zaměřeny na rekapitulaci končícího roku a přípravu na nový začátek roku 2021.

Jak to bude probíhat? Edukace budou probíhat vždy formou on-line setkání pomocí aplikace ZOOM Meeting. Odkaz na tuto edukaci naleznete zde:  https://zoom.us/meeting/register/tJcqduGvqTwjGNPPyCJvEVNnG5QWu9m_Azz2

Na odkaz stačí kliknout a do edukace se přihlásit. Na každé edukaci uslyšíte vždy krátké představení přednášejícího, a edukační část formou připravenou přednášejícím. Na závěr se můžete těšit na diskuzi s přednášejícím o vlastních zkušenostech s onemocněním.