Edukace pro uživatele inzulinové pumpy t:slim X2 -Tandem – aktualizace CONTROL-IQ

Ve čtvrtek 10.12.2020 pořádáme v naší edukační kanceláři v Oseku (okr. Teplice) edukaci pro uživatele inzulinových pump t:slim X2 – Tandem, kteří mají zájem zprovoznit si nově spuštěný Control-IQ. Podmínky, které je nutné splnit pro jeho aktualizaci a následné používání, jsou následující:

  • věk minimálně 6 let
  • váha minimálně 25 kg
  • spotřeba inzulinu minimálně 10 jednotek za den

K aktualizaci je nutné mít aktualizační klíč, který generuje A.IMPORT.CZ s.r.o.

Aktualizační klíč lze získat dvěma způsoby:

  • splnění online testu/školení na webu firmy, a po vygenerování aktualizačního klíče (za cca 2 dny) si aktualizaci udělat sám doma
  • edukace s edukátorem firmy (v našem případě to bude naše milá a ochotná Mgr. Karolína Peterková), která po edukaci každému aktualizační klíč zajistí

Ideálně by si aktualizaci měli nejdříve všichni zkonzultovat s ošetřujícím lékařem.

Edukace s Karolínou bude probíhat v několika blocích v rozdělení po 10 osobách – začínáme v 10:00 hod. první desítkou přihlášených, pokračujeme ve 12:00 hod., 14:00 hod, a poslední blok bude od 16:00 hod. Nezapomeňte si v přihlášce zaškrtnout čas, který Vám pro edukaci vyhovuje – potvrzení o přijetí přihlášky a zařazení k danému času obdržíte na Váš e-mail, který si vyplníte v přihlášce.

Volná místa jsou k dispozici již pouze v termínu od 10:00 hod.

Zároveň Vás prosíme, přihlašujte se pouze v nejnutnějším složení (rodič + diaděcko, max. oba rodiče + diaděcko) z epidemiologických a kapacitních důvodů.

Přihlášky na edukaci  naleznete ZDE

Těšíme se na Vás! 😉